På påskafton arrangeras en Påskäggsjakt i skogen mellan Bäck och Västbyggeby.

En slug påskkärring har gett Bäckbarnen en utmaning: Klara hennes tipspromenad och få ett påskägg fyllt av godis när du lämnar in ditt kontrollkort vid målgång!

Påskägg

Tillsammans med vuxen person ska barnen gå en snitslad slinga i skogen. Under slingans gång ska barnen svara på kluriga frågor i en tipspromenad. Det finns en tipspromenad med lite svårare frågor för de äldre barnen och en med lättare frågor för de som är yngre. Båda tipspromenaderna följer samma sträckning i skogen.

Kostnad: 40:- per ägg för medlemmar och dessas påskgäster. Ni som ännu inte betalt medlemsavgiften kan passa på att göra detta i samband med påskäggsjakten (100 sek). Ni betalar antingen kontant vid start eller till föreningens Swishkonto: 12345 48 400. Skriv deltagarnamn på barnen som ska ha ägg. Eventuellt överskott går till Bäcks Byförening.

Anmälan: senast onsdag den 23/3-16. Vi behöver anmälan för att veta hur många ägg vi ska köpa in. Anmäl till info@backsbyforening.se eller via SMS till 0709-323140. Skriv namn på barnen som ska delta i anmälan.

Drop-in-start mellan 10.00 och 11.00.

Plats: Start och målgång på skogsvägen som går ner mellan Bäckvägen 73B och Bäckvägen 75 (OBS ny plats! Markerad på kartan här nedan). Tänk på att välja ”rätt skor för dagen”.

påskkarta

Välkomna önskar Bäcks Byförening!