På påskafton arrangeras en Påskäggsjakt i skogen mellan Bäck och Västbyggeby.

En slug påskkärring har gett Bäckbarnen en utmaning: Klara hennes skogsvandring och få ett påskägg fyllt av godis när du lämnar in ditt stämplade kontrollkort vid målgång!

Påskägg

Tillsammans med vuxen person ska barnen gå en snitslad slinga i skogen. Under slingans gång ska sex orienteringskontroller stämplas. Banans längd är cirka 800 meter och den går på liten skogsstig.

Kostnad: 30:- per ägg för medlemmar och dessas påskgäster. Ni som ännu inte betalt medlemsavgiften kan passa på att göra detta i samband med påskäggsjakten. Ni betalar antingen kontant eller via mobiltjänsten Swish före start. Eventuellt överskott går till Bäcks Byförening.

Anmälan: senast lördag den 28/3-15. Vi behöver anmälan för att veta hur många ägg vi ska köpa in. Anmäl till info@backsbyforening.se eller via SMS till 0709-323140. Skriv namn på barnen som ska delta i anmälan.

Drop-in-start mellan 10.00 och 11.00.

Plats: Start och målgång vid ladan på skogsvägen mellan Bäck och Västbyggeby (markerad på kartan här nedan)

Start påskäggsjakt

Välkomna önskar Bäcks Byförening genom Maria och Klas Rosander