Äppelförmedling bäck 🍏

Istället för att du med massor av äpplen kör det till återvinning och du som saknar äpplen åker till affären och köper dyra äpplen startar vi en förmedling av äpplen i Bäck, främst via vår privata grupp på Facebook, men även på Byföreningens Facebook.

Du hittar gruppen här: https://www.facebook.com/groups/385690206489500
Byföreningens Facebook: https://www.facebook.com/backsbyforening

Välkommen att skriva dina erbjudanden och behov i kommentarsfältet i gruppen eller på sidan.

Tillsammans gör vi nytta för både klimatet, ekonomin och den biologiska mångfalden.

Äppelmusteri

Vill du istället göra äppelmust av dina äpplen så mustar jag (Henrik Rossini på Bäckvägen 88) via mitt lilla Mikromusteri. Det finns tider kvar från september-oktober att boka på min hemsida https://mikromusteri.se. Du får 3-liters påsar med must som håller ca 1 år i svalt och mörkt utrymme. En perfekt gå bort present! Välkommen!

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.