Måste byföreningen bli vilande?

Om en vecka är det årsmöte och föreningen behöver en ny ordförande för att fortsätta bidra till byns aktiviteter som tex sommarfest, loppis, spökvandring, påskäggsjakt mm… annars blir föreningen vilande och då blir det inte mycket liv i luckan.

Nu har ett och samma gång under en lång tid ställt upp för byn och vi söker med ljus och lykta nya engagerade medlemmar som vill vara med och hjälpa till. Vi vet att tid är bristvara, men man behöver inte ta allt ansvar själv utan får hjälp av styrelsemedlemmar. Främst ansvara för att kalla till ett par organiserade möten under året.

Anmäl ditt intresse nu om du vill att byn ska fortsätta leva. 🙏🐥🌻
Kontakta styrelsen@backsbyforening.se eller aktuell ordförande Anne.

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.