Och vinnaren av fototävlingen blir…

Tack alla ni som röstat i tävlingen om bästa städbilden. Det blev olidligt spännande och av 15 röster så blev det bild 2 och 5 som får dela på vinsten. Vi utlovade en biobiljett men då vi redan hade presentkort på Valbo Köpcentrum så kommer båda vinnarna att få ett varsitt sådant om 150 kr/st. Det går då att köpa presentkort på Bio hos t ex Coop eller något annat om man vill det.

Bild 1: 3 röster
Bild 2: 4 röster
Bild 3: 2 röster
Bild 4: 2 röster
Bild 5: 4 röster

Stort grattis till Astrid vars mamma Linda Kristiansson tog bilden och Ida Staffas för de fina bilderna. Priserna levereras under närmsta dagarna!

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.