Tomtesmyg i december – INSTÄLLT!

TOMTESMYG 2023

TOMTESMYG 2023 INSTÄLLT!

Tiden går och det dröjer inte länge förrän julen knackar på! Vi vill givetvis anordna något även för de mindre barnen i byn! Tomtesmyg är ett återkommande event där barnen kan överlämna en önskelista till tomten innan jul och har varit mycket uppskattat. Eventet är för barn upp till ca 8 år – Äldre syskon kan också följa med.

Tyvärr blev detta event inställt 2022 då vi inte hittade någon tomte. Men i år tänker vi väl ändå att tomten kommer tillbaka? Vi kan tillsammans skapa en arbetsgrupp som styr upp det hela. Styrelsen hjälper med anmälningar och inköp (småpresenter). Huvudsaken är att barnen får en fin upplevelse och kan träffa tomten.

Är du intresserad av att vara med i arbetsgruppen eller vill du veta mer? Hör av dig till tomtesmyg@backsbyforening.se eller kontakta Karolina på 070-5737884 för mer information.


Tillsammans gör vi eventet möjligt!

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer
Paus för hundträningen

Paus för hundträningen

Höstens hundträning på fotbollsplanen tar nu paus. Stort TACK till alla som varit med och tränat! Om intresse finns hoppas vi köra igång i vår igen när planen torkat upp. Information kommer när det närmar sig.

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.