Ny ordförande i byföreningen och städdag på lördag!

Bäcks byförening lever vidare som vanligt. Det skulle inte vara möjligt utan alla de ideella krafter som ställer upp.
Vi hälsar vår nya ordförande Sara Schildt välkommen i gänget och hoppas att du som kan ställer upp och stöttar Sara och föreningen när det behövs.
Övriga i styrelsen är Pia, Linda, Sandra, Karolina och Ida (ej med på bild).

Styrelsemöte om städdag
Styrelsen hade i veckan sitt första möte med nya gruppen. Man beslutade om en städdag lördag 14/5 i byn. Vore jättetrevligt om alla städar utanför sin tomt och om det finns frivilliga så får man gärna gå till lekparken samt pulkabacken och t ex rensa ogräs och klippa ner sly.

Tävling
Sen vill vi gärna ha in lite roliga bilder från städhelgen. Alla som postar bilder är med på utlottning av biobiljett!
Bilderna presenteras på hemsidan och vinnare avgörs genom röstning. Ta lite härliga städbilder och mejla dem sedan till info@backsbyforening.se så är du med och tävlar!

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.