På påskafton arrangeras en Påskäggsjakt i skogen mellan Bäck och Västbyggeby.

En slug påskkärring har gett Bäckbarnen en utmaning: Klara hennes tipspromenad och få ett påskägg fyllt av godis när du lämnar in ditt kontrollkort vid målgång! I år kan barnen med fördel kika på följande barnprogram för att klara årets frågor bättre:

https://www.svtplay.se/video/15559297/maskinen-kroppen/maskinen-kroppen-sasong-1-skelett?start=auto

och:

https://www.svtplay.se/video/15611448/maskinen-kroppen/maskinen-kroppen-sasong-1-muskler?start=auto

Påskägg

Tillsammans med vuxen person ska barnen gå en snitslad slinga i skogen. Under slingans gång ska barnen svara på kluriga frågor i en tipspromenad.

Kostnad: Alla som är medlemmar i Bäcks byförening går gratis! Om man har gäster som inte är medlemmar på besök så är kostnaden 30:- per ägg. Ni som ännu inte betalt medlemsavgiften (100 sek) kan passa på att göra detta i samband med påskäggsjakten.

Ni betalar antingen kontant vid start men ännu hellre till föreningens Swishkonto: 12345 48 400. Skriv påskäggsjakt och deltagarnamn på barnen som ska ha ägg.

Anmälan: senast onsdag den 28/3-18. Vi behöver anmälan för att veta hur många ägg vi ska köpa in. Anmäl till info@backsbyforening.se eller via SMS till 0709-323140. Skriv namn på barnen som ska delta i anmälan.

Drop-in-start mellan 10.00 och 11.00.

Plats: Start och målgång på skogsvägen som går ner mellan Bäckvägen 73B och Bäckvägen 75. Tänk på att välja ”rätt skor för dagen”.

påskkarta

Välkomna önskar Bäcks Byförening!