Tack alla bybor för i år

Vi minns från 2017 påskäggsjakten, bollskoj, loppis på fotbollsplan, sommarfesten, fototävlingen, en vandring för barncancerfonden, spökvandring mm Vill du vara med och påverka vad som händer i byn? Kontakta styrelsen@backsbyforening.se.

Har du inte tid eller lust att hjälpa till fysiskt så kan du ändå bidra genom att betala årsavgiften inför 2018. För endast en hundralapp är du med och stödjer byns aktiviteter.

Under år 2017 fick vi 56 betalande medlemmar, vilket tyvärr var en minskning på dryga 20 hushåll. Vi hoppas på en förbättring under 2018, vi är ju trots allt ca 100 hushåll i byn plus några personer utanför byn som är med som stödmedlemmar.

 

 

 

 

 

Din fastighet erhåller medlemskap för 2018 genom att betala 100 kr till Swedbank konto: 8103-4 934 548 386-2.
Du kan också betala med Swish till Bäcks Byförening, numret är 12345 48 400.
Komihåg att ange ditt namn, adress och vad inbetalningen gäller, ex medlemskap 2018.

  

 

Tänker ni skjuta fyrverkerier under nyår?

Vi har ett önskemål från djurägare att alla gemensamt tänker på våra djur i byn om du tänker skjuta raketer och smällare på nyårsafton:

Fyrverkerier kan skrämma såväl hästar, katter som hundar och t ex en häst som blir rädd kan fly i blind panik och skada både sig själv och omgivningen. För gärna samtal med djurägare omkring dig om när du tänker skjuta så de kan förbereda sig.

Gott nytt år om:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Tack för i år och glöm nu inte bort 2018 stora händelse, boken om Bäck. På vår sida om boken kan du tipsa vänner och bekanta som är intresserade att anmäla sig för information om boksläpp (du får såklart även info i vårt ordinarie nyhetsbrev också).

Läs mer här