Nyinflyttade – Carina & Martin

En tanke har slagit mig att det vore trevligt att få veta mera om oss som bor i Bäck. Särskilt när det kommer nyinflyttade kan det vara kul att få presentera sig. Det ska givetvis vara helt frivilligt och inget tvång.

Du som redan bor i Bäck är alltså välkommen att skriva en text om dig och din familj, samt bifoga något foto så lägger jag ut det på vår hemsida.

Här kommer den första presentationen på vår hemsida, det lir av nyinflyttade Carina och Martin som kom till Bäck i somras, vi hälsar dem hjärtligt välkomna och hoppas de ska trivas.

//Henrik, webmaster

Tiden för ”födelsen” var inne och Martin delade min längtan och iver. Det hela gick vägen och det rödmålade, lilla trähuset på Bäckvägen 46 blev vårt eget.

Kanske kan den liknas vid en graviditet, den längtan och väntan vi båda bar inom oss?
Vi bodde i kvarteret Albion i Gävle och värdesatte djupt den gamla och trivsamma miljön, men förnam ändå de viskande hjärtslag av längtan som inte lämnade oss någon ro.
Min käresta Martin, som är holländare men även dansk, socialpedagog och cyklist, fattade tycke för den fina miljön i Bäck när han regelbundet cyklade längs Bäckvägen.
Vi kände båda varmt för byn. För min inre syn kunde jag redan se den vackra utsikten över åkrar och ängar, och uppleva att jag stod framför vårt lilla, rödmålade trähus.

En marsmorgon detta år bejakade jag min ingivelse att googla frågan Hus till salu på Bäckvägen i Valbo och översvämmades av min egen iver när jag plötsligt såg vårt lilla drömhus framför mig på dataskärmen.
Tiden för ”födelsen” var inne och Martin delade min längtan och iver. Det hela gick vägen och det rödmålade, lilla trähuset på Bäckvägen 46 blev vårt eget.

Vi trivs och är djupt tacksamma över att få bo i denna natursköna miljö, som skänker oss glädje och ro. Medelåldern har kommit ikapp oss och vi har både barn och barnbarn. Vi cyklar gärna och tycker om att åka MC. Min yrkesbakgrund finns inom sjukvården som sjuksköterska, men jag har flera strängar på min lyra, bland annat inom områdena hypnos, shamanism, regression och healing.

Martin och jag vill självklart bidra till den goda grannsämjan i Bäck och önskar er alla allt gott!
Vänliga hälsningar från Carina på Bäckvägen 46 ?

Äldre nyheter

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.