Sommarloppis i Bäck (INSTÄLLT)

Styrelsen har beslutat att ställa in årets loppis pga för få deltagande säljare. Vi tar nya tag nästa år igen.

Nu är det dags att anmäla er till årets loppis i Bäck.
Datum: Lördag 8 augusti mellan kl 10-14

Gratis för medlemmar. Föreningen bjuder på att ha en flaska handsprit tillgänglig på sitt bord samt vi sätter in en annons i lokaltidningen till samma dag. Vi ber även om hjälp att dela eventet på sociala medier.

Anmälan görs via sms till Sandra Höglund 070-3687195, med namn, adress samt om du är medlem/ej medlem i föreningen 2020. Är du ej medlem så kostar bordet 100 kr som du swischar till 12345 48 400 alternativt så blir du medlem för samma summa, läs mer här.

Sista dag för anmälan är måndag den 3 augusti.
Inställt vid regn och om vi inte får ihop tillräckligt med bord.

Covid 19

Föreningen bjuder på att ha en flaska handsprit tillgänglig på sitt bord.

Föreningen kommer att måla upp tydliga rutor med lagom avstånd mellan varje bord samt hänvisning för besökare ang covid-19. Känner man sig krasslig stannar man hemma.

Ingen fikaförsäljning

Bäcks byförening

 

Äldre nyheter

Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.