Anmälan till årets spökvandring

Nu öppnar anmälan till årets spökvandring lördagen den 29 oktober kl 19:00-20:30

Spökvandringen är öppen för byföreningens medlemmar som också bor i Bäck!

Vi riggar upp en slinga för barn & vuxna någonstans i Bäck. Vi återkommer senare med startplats till mejladressen du anger i din anmälan. Man får gå familjevis med några minuters mellanrum och går i en slinga så man inte behöver möta andra.

I skogen möter du spöken, zoombies, häxor och och alla sorters väsen som gör allt för att du ska få kalla kårar.

Gå till spökvandringssidan och anmäl din familj nu

Styrelsen uppmanar även alla boende att sätta ut marschaller längs våra vägar från kl 18:30 så att vi får en fin ljusgata genom byn.

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.