Håll Sverige rent – vinnarbilden

Äntligen kommer vinnarbilden från städdagen. Bättre sent än aldrig som man säger. Det var en jämn tävling med bara en röst som skiljde. Vinnarbilden blev – Freja och Eskil slänger sopor i högsta hugg. Grattis till vinsten av presentkortet. Tack alla som skickade fina bidrag och alla som röstade.

Bilden är godkänd av föräldrar att läggas ut.

Även stort tack till alla som tog tillfället i akt på Håll Sverige rent-dagen och städade och fejade både på tomter, längs vägar och lekparken vid fotbollsplanen. Stort tack för ert engagemang och speciellt till er som tog tid att städa lekparken! Den blev så fin!

Mycket fin lekpark!

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.