Hyr popcornmaskin och partytält

Vi vill tipsa om att det går att hyra byföreningens popcornmaskin samt partytält.

Dessa objekt hyrs endast ut till boende medlemmar i Bäck.

Popcornmaskin är väldigt enkel att använda och rengöra.
Rekommenderas att man använder Kokosfett för att bästa smak (ca 50 ml kokosfett och 150 ml popcornkärnor åt gången).

På maskinen finns en knapp för power/belysning, en för att starta värmning (HEAT) och en för att röra om i grytan (TURN).
När poppande slutat stäng av HEAT och TURN. Tippa ut grytan i behållaren och fyll på igen.

Hyreskostnaden för medlemmar i föreningen är 250:- för tre dagar (t ex fredag-söndag). Då ingår just nu en påse popcornkärnor och ca 10 popcornbägare. Vill man ha fler popcornbägare kostar de 5 kr/st.

För att läsa mer om popcornmaskinen, se här

Bäcks byförening har även ett partytält som vi hyr ut veckovis onsdag till onsdag till våra medlemmar. Det nya tältet är fem meter brett och tio meter långt. Hyreskostnaden för medlemmar i föreningen är 600:- per vecka.
Ring Peter, 070-2696503, för mer information.

För att läsa mer om partytältet, se här

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.