Påskäggsjakt på påskafton kl 11

På påskafton arrangeras en Påskäggsjakt i skogen mellan Bäck och Västbyggeby mellan kl 11-12.

Start bakom Bäckvägen 73B vid lusthuset.

Alla som är medlemmar i Bäcks byförening går gratis! Om man har gäster som inte är medlemmar på besök så är kostnaden 30:- per ägg.
Anmälan: senast onsdag 13/4. Vi behöver anmälan för att veta hur många ägg vi ska köpa in. Anmäl till info@backsbyforening.se Skriv namn på barnen som ska delta i anmälan.

V bjuder alla vuxna på kaffe!

Ni som ännu inte betalt medlemsavgiften kan passa på att göra detta i samband med påskäggsjakten (100 sek). Ni betalar antingen kontant vid start eller till föreningens Swishkonto: 12345 48 400. Skriv påskäggsjakt och deltagarnamn på barnen som ska ha ägg.

Äldre nyheter

Tack alla häxor och monster!

Tack alla häxor och monster!

SPÖKVANDRING Oj, vilken läskig men härlig kväll det blev på spökvandringen under halloween. Tusen tack alla som kom och skrämdes i skogen. Så coola och snygga dräkter syntes överallt! Hoppas ni som gick inte blev alldeles för skraja!Tack alla volontärer, fixare och...

läs mer
Bilder från HLR kursen

Bilder från HLR kursen

I oktober samlades ett gäng på inte mindre än 10 tjejer från byn för att lära sig HLR (Hjärt och lungräddning) och första hjälpen nere på Walabogården. En superkurs med så mycket livsviktig information. Riktlinjerna för HLR ändras ibland och då är det bra att veta vad...

läs mer

Få senaste nytt från grannen i Bäck

Du som bor i Bäck, anmäl dig till föreningens nyhetsbrev så får du med jämna mellanrum information om vad som händer i byn direkt i din inbox.